Aua le misia, o oloa fou o loʻo i luga ole laiga!

Matou te fiafia e faʻafeiloaʻi la matou faʻaopoopoga fou i la matou laina faʻaofuofu - o le aofaʻi o sitaili e lima o laei e mautinoa e faʻaeʻe ai lau 'ie ma faʻaalia ai oe i soʻo se motu. o se faʻaofuofu lapotopoto umi lima pito i luga ma se faʻailoga faʻailoga faʻataʻitaʻiga. Seʻi o tatou suʻesuʻeina faʻamatalaga o nei vaega fou ofoofogia.

O le pito i luga o le lima umi o le umi o le ua o se mea sili ona lelei ma le tumau e mafai ona laei i luga pe lalo. Pe oe alu i le ofisa poʻo le feiloai i uo mo le brunch, o lenei pito i luga o le filifiliga sili lea. vibe faʻamalosi, faʻafaigofie ona faʻapipiʻi faʻatasi ma jeans mo se vaʻaiga faʻataʻatia poʻo ofuvae faʻapipiʻiina mo se faʻapipiʻi sili atu ona polesi. lanu, o lenei pito i luga e tatau ona i ai i totonu o laʻei uma.

Fa'ata'ita'i Fa'ata'amilosaga Tu'u
Ulua'i Lima Umi ma le logo X

I le isi itu, o loʻo i ai se laʻei faʻataʻitaʻi masani. O le kola e faʻaopoopoina se paʻi o le faʻapitoa, aʻo faʻamamafaina e le puimanava mamanu au pupuni i nofoaga saʻo uma.O lenei ofu e lelei atoatoa mo se aso i le ofisa poʻo se afiafi faʻapitoa i fafo. Faʻatasi ma mulivae ma tautaliga faʻamatalaga, o le a e sauni e liliu ulu i soo se mea e te alu i ai.

Fa'ailoga sa'e fa'ailoga o le sulugatiti fa'ata'amilo
Laei lima umi samasama lanu enaena

Afai o loʻo e suʻeina se mea e sili atu ona taʻalo ma faʻataʻitaʻi, o la matou ua sikuea puff pupuu lima pupuu faʻamau faʻamau laʻei o le filifiliga sili lea. Faatasi ai ma le umi o le sakete i le tulivae ma se puimanava ma se fusi lanu e tasi, o lenei ofu e lua. suamalie ma fa'alelei.O le ua sikuea fa'aopoopoina se mimilo fa'aonaponei, a'o lima fa'a'u'u ma fa'amau fa'amau e tu'uina atu i ai se lalelei toe fa'aosofia. Pe oe auai i se pati fa'ato'aga po'o se pakeke o le taumafanafana, o lenei la'ei o le a e va'ava'ai e aunoa ma se taumafaiga. . Faʻapipiʻi faʻatasi ma seevae ma se pulou vaomago mo se faʻataʻitaʻiga boho vibe, poʻo le faʻaofuina i tina ma mea teuteu maaleale mo se foliga sili atu ona faʻalelei.

Laei Slim Puff Neck Square
Ofu Fa'amau Pu'upu'u

I le faʻaopoopoga i nei vaega faʻapitoa e tolu, o la matou faʻaputuga fou e aofia ai foʻi isi sitaili e lua e tatau ona i ai.O lenei ofuvae e fetaui lelei mo femalagaiga i aso uma.Pe e te alu i fafo ma uo pe alu i le faletaalo e faʻamalositino ai. O lenei ofuvae e tulaga ese ma le ie lelei ma taʻaloga ma tafaoga, ma o le lanu o le mint green e maua ai foi e tagata se lagona fou ma le natura.Ma se ofuvae sa'o vae, O lenei ofuvae sa'o e tatau ona iai mo femalagaiga.Pe o se ofutino suti po'o se mitiafu masani, e mafai ona e faia se va'aiga masani femalagaiga po'o se va'aiga ofisa femalaga'i.O le umi lava e te manaʻo ai, o loʻo ia te oe avanoa e le gata.O vaega nei e lelei atoatoa mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le faʻapitoa i lau 'ie ma o le a faigofie ona ave oe mai le kesi i le 'aiga o le afiafi ma le faigofie.

Miti lanumeamata mafanafana ofuvae taʻaloga masani
ofuvae felavasa'i cotton
ofuvae vae sa'o lanu lanumoana
O ofuvae fa'alelei ma masani

Pe o e fuafuaina se malaga faigaluega poʻo se tafaoga i le faaiuga o le vaiaso, o la matou aoina fou ua faʻapipiʻiina oe. O nei sitaili faʻalelei e lima ua mamanuina e faʻaalia ai oe ma lagona lou lelei, e tusa lava po o le a le faʻalavelave.Faatasi ai ma vaega eseese e mafai ona faʻafefiloi ma faʻafetaui, e mafai ona e fatuina se faʻasologa o teuga matagofie e fetaui ma ou lagona ma manaʻoga uma.

Alu i luga o la matou faleoloa i luga ole laiga ma ia avea oe ma tagata muamua e faʻatau a matou faʻaputu fou fou. Faatasi ai ma ituaiga eseese o sitaili e filifili mai ai, e mautinoa lava e te mauaina se mea e tautala i lau lava sitaili ma faʻaleleia lou ofu. umi e fa'afou ai lau kapoti i nei vaega e tatau ona i ai.


Taimi meli: Ian-05-2024